- +31625728097
- info@gezondvoorjekind.nl
Deze pannenkoekjes zijn bij ons favoriet. We moeten ons best doen om te zorgen dat wij ook nog wat hebben. Kijk snel hieronder hoe je ze bereidt.
Eventueel zijn deze ook goed in een wafelijzer te maken.
·
80 ml amandelmelk
·
1 rauwe courgette
·
3 eieren
·
Snufje zout
·
3 el ahorn siroop (alternatief
agave siroop)
·
1 tl kaneelpoeder
·
180 gr boekweitmeel
·
3 tl bakpoeder
·
Olijfolie of roomboter
·
Garde
·
Blender of staafmixer
·
Kom
·
Pan
·
Juslepel
·
Pureer de amandelmelk, courgette,
eieren, zout, ahornsiroop en kaneel tot een vloeibaar geheel
·
Voeg de boekweit en bakpoeder toe
en mix door elkaar tot een beslag
·
Verwarm wat olie of boter in de
pan
·
Schep kleine hoopjes met een
juslepel in de pan (meerdere tegelijk)
·
Bak de pannenkoekjes op middelhoog
vuur bruin
·
Serveer ze met wat extra
ahornsiroop of gewoon zo
·
Vries wat je overhoudt in!
Moeiteloze, gevarieerde, voedzame en gezonde weekmenu’s
Geef jezelf de brandstof die je verdient.